NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]
Image Alt

Reth Nesh

Rreth Nesh

Shoqëruesi juaj i besueshëm në udhëtim shpirtëror

E themeluar në vitin 2023, NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

Me një angazhim për përsosmëri, ne ofrojmë një sërë shërbimesh që kujdesen për çdo aspekt të përvojës suaj të pelegrinazhit. Nga sigurimi i vizave të Umres deri te rregullimi i biletave vajtje-ardhje, akomodimi i rehatshëm në hotel dhe veshjet autentike të ihramit – ne kujdesemi për çdo detaj. Paketat tona përfshijnë gjithashtu vizita me guidë në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës, si dhe transport të besueshëm për në Arabinë Saudite.

Në Nur Travel, ne e kuptojmë rëndësinë e këtyre udhëtimeve shpirtërore dhe shoqëruesit tanë me përvojë janë të përkushtuar për të ofruar mbështetje dhe udhëzime në çdo hap të rrugës. Ndërsa filloni pelegrinazhin tuaj, jini të rehatshëm se jeni në duar të sigurta.

Bashkohuni me ne në ndjekjen tuaj të përmbushjes shpirtërore dhe ndriçimit. Nur Travel është i nderuar të jetë pjesë e udhëtimit tuaj të shenjtë.

Pyetjet më të shpeshta

Përgjigjet për pyetjet në lidhje me udhëtimin tuaj

Cili është dallimi në mes të haxhit dhe umres?

Haxhi është një pelegrinazh që është i detyrueshëm për muslimanët që plotësojnë kritere të veçanta, ndërsa Umra është një pelegrinazh vullnetar që mund të kryhet në çdo kohë të vitit. Haxhi përfshin një sërë ritualesh specifike dhe zhvillohet gjatë një periudhe kohore të caktuar, ndërsa Umra ka më pak rituale dhe mund të bëhet në çdo kohë.

Si mund të marr vizë për Umre?

Nur Travel mund t’ju ndihmojë në marrjen e një vize Umrah. Kontaktoni ekipin tonë për informacion të detajuar në lidhje me procesin e aplikimit, dokumentet e kërkuara dhe çdo kërkesë specifike.

Cilat shërbime përfshihen në paketat e Haxhit dhe Umres?

Paketat tona të Haxhit dhe Umres përfshijnë shërbime të tilla si procesimi i vizave, biletat vajtje-ardhje, akomodimi në hotel, transporti dhe vizita me udhëzues në vendet e shenjta. Informacioni i detajuar i paketës mund të gjendet në uebfaqen tonë ose duke na kontaktuar drejtpërdrejt.

Çfarë masash merren për të garantuar sigurinë dhe mirëqenien e pelegrinëve?

Siguria dhe mirëqenia juaj janë prioritetet tona kryesore. Ne i përmbahemi protokolleve strikte të sigurisë, punojmë me ofrues të besueshëm transporti dhe ofrojmë udhëzime për të siguruar një përvojë të qetë dhe të sigurt pelegrinazhi.

Si mund të bëj pagesat për paketën time të pelegrinazhit?

Ne ofrojmë opsione të ndryshme pagese, duke përfshirë pagesat online, transfertat bankare dhe pagesat personale në zyrën tonë. Detajet rreth mënyrave të pagesës do të jepen gjatë procesit të rezervimit.

Çfarë ndodh nëse kam nevojë për ndihmë gjatë udhëtimit tim?

Ekipi ynë me përvojë dhe shoqëruesit janë në dispozicion për t’ju ndihmuar gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Ju mund të na kontaktoni për çdo pyetje, shqetësim ose ndihmë që mund t’ju nevojitet.

Regjistorhu në Newsletter

    Scan the code