NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

NUR TRAVEL

Mirë se vini në
Nur Travel - Porta juaj drejt Udhëtimeve Shpirtërore

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

Umre, Tetor 2024

 
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Tetor 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.
tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

tour image

Umre, Tetor 2024

Umre, Tetor 2024

Eksploroni udhëtime drejt
tokave shenjta dhe qyteteve të ëndrrave

Drejt udhëtimeve të shenjta dhe qyteteve të ëndrrave – kjo është ajo që ne ju ofrojmë nëpërmjet Nur Travel. Përjetoni emocionin e një pelegrinazhi shpirtëror në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës, dhe shijoni eksperiencën kulturore në Stamboll, një qytet i pasur me histori dhe kulturë.

Haxhi Haxhi

Udhëtimi shpirtëror më i madh: Haxhi

Nisja në Haxh, shtylla e pestë e Islamit, është një pelegrinazh transformues që qëndron si një testament për përkushtimin, unitetin dhe përulësinë e miliona muslimanëve nga e gjithë bota.

Afrohuni në qytetet e shenjta: Meka dhe Medinah

Filloni udhëtimin në zemrën e Islamit, ku historia, shpirtërorja dhe përkushtimi bashkohen në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Umre Umre

Stamboll Stamboll

Stambolli: Një udhëtim përmes kohës dhe kulturave

Mirë se vini në Stamboll, një qytet që përshkon kontinente dhe histori, duke mahnitur zemrat e udhëtarëve me bukurinë e tij të përjetshme dhe energjinë e gjallë.

Risi

Haxhi Haxhi

Udhëtimi shpirtëror më i madh: Haxhi

Nisja në Haxh, shtylla e pestë e Islamit, është një pelegrinazh transformues që qëndron si një testament për përkushtimin, unitetin dhe përulësinë e miliona muslimanëve nga e gjithë bota.

Umre Umre

Afrohuni në qytetet e shenjta: Meka dhe Medinah

Filloni udhëtimin në zemrën e Islamit, ku historia, shpirtërorja dhe përkushtimi bashkohen në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Stamboll Stamboll

Stambolli: Një udhëtim përmes kohës dhe kulturave

Mirë se vini në Stamboll, një qytet që përshkon kontinente dhe histori, duke mahnitur zemrat e udhëtarëve me bukurinë e tij të përjetshme dhe energjinë e gjallë.

Udhëtime të paharrueshme
dhe oferta ekskluzive

Përjetoni emocionin dhe adhurimin në tokat e shenjta me Nur Travel. Shoqëruesit tanë të përzgjedhur do t'ju udhëheqin në udhëtime të paharrueshme. Një udhëtim me ne do të sjellë përvoja të mahnitshme dhe frymëzuese që do të mbeten përgjithmonë në kujtesën tuaj.

Regjistorhu në Newsletter

  HAXH

  Vendet e Shenjta
  Haxhit dhe Umres

  Zbuloni destinacionet e frymëzuara dhe ritualet e shenjta të udhëtimit.

  Meka

  Qabe, Xhamia Masjid al-Haram, Safa dhe Marwah

  Mina

  Arafati

  Muzdalifah

  Mina

  Meka

  Tawaf al-Ifadah, Tawaf al-Wida

  Tërhiqe

  Përjetimet e klientëve Përjetimet e klientëve

  Vizita e Mekës dhe Medinës me Nur Travel ishte ëndrra që u bë realitet. Akomodimet ishin të rehatshme, dhe shoqëruesit bënë përvojën edhe më të pasur. E rekomandoj Nur Travel për të gjithë ata që planifikojnë një udhëtim shpirtëror.

  Nga Z. Iseini

  Umra ishte një udhëtim modest që më lejoi të shkëputesha nga bota materiale. Mbështetja e vëmendshme e Nur Travel e bëri atë më të rehatshme.

  Nga D. Musliu

  Udhëtimi im i Haxhit me Nur Travel ishte i organizuar mirë. Ekipi siguroi që gjithçka të shkonte pa vështirësi; dhe vlerësova udhëzimet e tyre gjatë gjithë kohës.

  Nga H. Ajdini

  Scan the code