NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]
Image Alt

Destinacionet

Eksploroni udhëtime drejt
tokave shenjta dhe qyteteve të ëndrrave

Drejt udhëtimeve të shenjta dhe qyteteve të ëndrrave – kjo është ajo që ne ju ofrojmë nëpërmjet Nur Travel. Përjetoni emocionin e një pelegrinazhi shpirtëror në qytetet e shenjta të Mekës dhe Medinës, dhe shijoni eksperiencën kulturore në Stamboll, një qytet i pasur me histori dhe kulturë.
Scan the code