NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Na kontaktoni

Na Kontaktoni për Pyetje, Rezervime dhe Ndihmë

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar me çdo pyetje, rezervim ose mbështetje që mund t’ju nevojitet për udhëtimin tuaj të ardhshëm. Ju lutemi mos ngurroni të plotësoni formularin e kontaktit dhe ekipi ynë i përkushtuar do t’ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur.

Mund të na gjeni edhe në hartën mësipër, duke e bërë më të lehtë gjetjen e zyrës sonë.

    Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz

    +41 76 244 28 43

    Scan the code