NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Politika e privatësisë

Ky dokument përshkruan se si Nur Travel mbledh, përdor dhe mbron të dhënat tuaja personale kur përdorni uebfaqen dhe shërbimet tona. Ne jemi të përkushtuar të ruajmë privatësinë tuaj dhe të sigurojmë që të dhënat tuaja personale të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe me përgjegjësi.

Informacioni që mbledhim:

Ne mund të mbledhim lloje të ndryshme të informacionit personal, duke përfshirë por pa u kufizuar në emrin tuaj, detajet e kontaktit, informacionin e pagesës dhe preferencat e udhëtimit. Ky informacion mblidhet kur përdorni uebfaqen tonë, bëni pyetje, rezervoni paketa udhëtimi ose komunikoni me ne.

Si e përdorim ne informacionin tuaj:

Informacioni që mbledhim përdoret për qëllimet e mëposhtme:

  • Përpunimi dhe konfirmimi i rezervimeve tuaja
  • Ofrimi i mbështetjes dhe ndihmës ndaj klientit
  • Duke ju dërguar përditësime dhe promovime përkatëse të udhëtimit
  • Përmirësimi i përvojës tuaj në faqen tonë të internetit

Siguria e të dhënave:

Ne marrim masat e duhura për të siguruar që të dhënat tuaja personale të mbrohen nga aksesi, humbja, ndryshimi ose zbulimi i paautorizuar. Uebfaqja jonë përdor lidhje të sigurta dhe teknologji të enkriptimit për të mbrojtur informacionin tuaj.

Palët e treta:

Ne mund të ndajmë informacionin tuaj personal me partnerë të besuar të palëve të treta, të cilët na ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve tona, të tilla si linjat ajrore, hotelet dhe ofruesit e transportit. Këta partnerë u kërkohet të trajtojnë informacionin tuaj në mënyrë të sigurt dhe në përputhje me ligjet e zbatueshme të privatësisë.

Zgjedhjet tuaja:

Ju keni të drejtë të qaseni, përditësoni ose fshini informacionin tuaj personal. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të hiqni dorë nga pranimi i komunikimeve të marketingut nga ne.

Cookies:

Uebfaqja jonë përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit. Cookies janë skedarë të vegjël teksti të ruajtur në pajisjen tuaj që na ndihmojnë të analizojmë trafikun e uebsajtit dhe të përshtatim përmbajtjen sipas preferencave tuaja.

Ndryshimet në këtë dokument:

Ne mund ta përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë herë pas here për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose kërkesat ligjore. Ne ju inkurajojmë që ta rishikoni këtë politikë në mënyrë periodike.

Duke përdorur uebfaqen tonë dhe shërbimet tona, ju pranoni kushtet e përshkruara në këtë Politikë të Privatësisë.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.

Përditësimi i fundit: 30.08.2023

Scan the code