NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Asia Tour 03.05.2024 – 12.05.2024

9 Netë | 10 Ditë

10 Ditë
 • Destinacioni

 • Nisja

  Zurich Airport
 • Koha e nisjes

  03.05.2024
 • Koha e kthimit

  12.05.2024
 • Të përfshira

  Akomodim HOTELI 5*
  Akomodimi në hotel
  Bileta fluturimi
  DOHA: CROWN PLAZA
  KUL: DOUBLE TREE
  Mëngjes dhe darkë
  SIN: CARLTON HOTEL
1

Katar

 • Doha city tour
 • Vagif / Al Warka Soug
2

Malaysia

 • Kuala Lumpur.
 • Genting Highland.
 • Batu Caves.
 • Petronas Twin Towers.
 • Putrajaya.
3

Singapur

 • Gardens by the Bay.
 • Marina by Sands.
Scan the code