NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Umre 26.12.2017 – 06.01.2018

Udhëtimi Shpirtëror për Umrah në Dhjetor 2017

Nëse e keni të vendosur vajtjen në Umre, bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Djetor 2017 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë. Kjo paketë është përpunuar me kujdes për të ofruar një përvojë të qetë dhe shpirtërisht të pasuruar, duke ju lejuar të përqendroheni vetëm te lidhja juaj me hyjnoren.

12 Ditë
 • Destinacioni

 • Nisja

  Zurich Airport
 • Të përfshira

  Akomodimi në hotel
  Bileta fluturimi
  Ihrami
  Mëngjes dhe darkë
  Shoqërues me eksperiencë
  Transporti në Meke dhe Medine
  Vizë për Umre
1

Dita 1: Mbrritja në Medine

 • Mirë se vini në Medinah, Qyteti i Profetit Muhamed.
 • Në mbërritje, ekipi ynë do t'ju ndihmojë me procedurat në aeroport.
 • Transferimi në hotelin tuaj i vendosur afër Xhamisë së Profetit.
 • Kaloni ditën duke u vendosur dhe duke u përgatitur për udhëtimin tuaj shpirtëror.
2

Dita 2-4 Zhytja shpirtërore në Medine

 • Vizitoni Xhaminë e mrekullueshme të Profetit (Al-Masjid an-Nabawi) dhe ofroni lutjet tuaja.
 • Eksploroni Xhaminë historike të Qubas, xhamia e parë e ndërtuar nga Profeti Muhamed.
 • Reflektoni në Xhaminë e Qiblatan, e njohur për historinë e saj të veçantë.
 • Zbuloni Malin Uhud, një vend i rëndësishëm në historinë islame.
 • Kaloni kohë në Jannat al-Baqi, vendi i pushimit i shoqëruesve të Profetit.
3

Dita 5: Ditë e Fundit në Medine

 • Përdorni maksimumin e ditës së fundit në Medinah me vizita shtesë në vendet e shenjta.
 • Kaloni kohë në adhurim dhe reflektim.
 • Përgatituni për udhëtimin tuaj të ardhshëm drejt Mekës.
4

Dita 6-11: Meka

 • Pas faljes së Namazit, nisuni drejt Mekës, fazës tjetër të udhëtimit tuaj të Umres.
 • Mbërrini në Mekë dhe vazhdoni me ritualet e Umres.
 • Kryeni Tawaf-in rreth Qabes dhe përfundoni Sai (shëtitjen midis Safa dhe Marwah).
 • Përfundoni udhëtimin tuaj të Umres me një ndjenjë të mbushur me shpirtërore.

Lokacioni i udhëtimit

Scan the code