NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Archive

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Prill 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Dhjetor 2023 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Scan the code