NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Archive

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Tetor 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive "Asia Tour" 10 Ditë 03.05.2024 - 12.05.2024.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Prill 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt 2024 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Dhjetor 2023 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Tetor 2023 dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Përgatituni për udhëtimin shpirtëror të jetës ndërsa nisim Haxhin 2018 me Nur Travel.

Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah dhe përjetoni qetësinë dhe përkushtimin e thellë të këtij pelegrinazhi të shenjtë.

Scan the code