NUR Travel është një agjenci turistike kryesisht e dedikuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për besimtarët myslimanë për pelegrinazhet e tyre të Haxhit dhe Umres. Misioni ynë i ka rrënjët në sigurimin që udhëtimet tuaja të shenjta të përputhen me mësimet e Kuranit dhe traditat e Profetit Muhamed, paqja qoftë mbi të.

+41 76 244 28 43
Baronrain 6a, Balsthal, Schweiz
[email protected]

Tours Search

Aktive
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Tetor…
10 Ditë
09.10.2024
Aktive
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive "Asia Tour" 10 Ditë…
10 Ditë
03.05.2024
Arkivë
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah dhe përjetoni…
12 Ditë
Arkivë
Përgatituni për udhëtimin shpirtëror të jetës ndërsa nisim Haxhin 2018 me Nur…
14 Ditë
Arkivë
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Tetor…
12 Ditë
09.10.2023
Arkivë
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Dhjetor…
11 Ditë
26.12.2023
Arkivë
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt…
10 Ditë
07.02.2024
Arkivë
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Shkurt…
10 Ditë
14.02.2024
Aktive
Bashkohuni me Nur Travel në paketën tonë ekskluzive për Umrah në Prill…
10 Ditë
17.04.2024
Scan the code